ALLDOCK INTERVIEW MET BONTENA MERK NETWERK

In een inzichtelijke interview met Bontena brand Network, onze CEO Klemens Dittrich praat alles over zijn inspiratie achter ALLDOCK :

"Het is moeilijk om alle technologische apparaten die we gebruiken in ons dagelijks leven op te laden. Het opladen van alle apparaten een voor een met standaard laders is ook een lang proces. Vijf jaren voor, Klemens Dittrich ontwerper multi-slot tarifering unit ALLDOCK wie waarnemen naar de tarifering procédé vaster tegen zijn vlug tarifering wezenstrek. Naast al deze technische functies, ALLDOCK biedt verschillende grootte en materiaalopties, zoals bamboehout, walnoothout, en aluminium zilver, voor gebruikers die graag een optie op het Bureau hebben. Ik sprak met Klemens Dittrich, oprichter en CEO van ALLDOCK, over zijn eigen ontwerp.

Klemens, alvorens over ALLDOCK te spreken, kon u ons over zich en uw 20 jaar van ontwerp ervaring vertellen? Wie is Clement Dittrich?

Mijn naam is Klemens Dittrich en mijn meubels en interieur carrière begon 25 jaar geleden door de oprichting van Dittrich design in Wuppertal Duitsland. De ALLDOCK werd opgericht vijf jaar geleden en sinds heeft haar gebruikers met een snel opladen proces voor meerdere apparaten op hetzelfde moment!

ALLDOCK

Hoe u uw ontwerp aanpak definiëren?

Onze ALLDOCKs hebben een eenvoudig en praktisch ontwerp. Dit is wat maakt onze producten tijdloos en functioneel op hetzelfde moment. Het is een functioneel meesterwerk.

Wat zijn de onmisbare kenmerken van een goed ontwerp?

Het is onmisbaar voor een goed ontwerp om te bestaan uit zowel kwalitatief hoogwaardig materiaal en functionaliteit. De ALLDOCK heeft een snel laadsysteem dat bespaart u veel tijd. Tegelijkertijd heeft het verschillende materialen en maten. Zo, is het hoogst aanpasbaar aan het binnenland van uw huis daarom en uw individuele smaak.

Hoe ben je gekomen met het idee van het creëren van een multi-slot opladen eenheid te ontwerpen ALLDOCK? Wat inspireerde je?

Ik kwam met het ontwerpen van de ALLDOCK, toen ik een gemeenschappelijk probleem ondervonden. Ten eerste, we hebben kabel puinhoop. Iedereen die meer dan een apparaat kan betrekking hebben: de kamer ziet er rommelig met meerdere kabels. Daarnaast hebben veel mensen moeite met het vinden van meer dan een socket. Met de ALLDOCK u maximaal zes apparaten tegelijk opladen. Voor dat, hoeft u alleen maar een socket.

De tweede gemeenschappelijke probleem dat ik tegenkwam was de mobiliteit van apparaten, tijdens het opladen proces. Mijn vrouw vroeg me om een meer handige manier om uw telefoon op te laden en in staat zijn om het te gebruiken op hetzelfde moment uit te vinden. U Video's bijvoorbeeld bekijken, zonder dat u het oplaadproces hoeft te stoppen of uw telefoon moet vasthouden.

ALLDOCK

u ons vertellen over ALLDOCK en uw team?

Wij zijn een klein team dat van mensen met verschillende beroepen. We hebben een design team dat onze website beheert, neemt product Foto's en creëert flyers. Onze industriële ontwerpers creëren nieuwe ideeën en implementeren ze. Ons marketing team adverteert de afgewerkte producten en beheert onze klanten Gemeenschap.

Wat voor soort materialen en kleuren gebruik je in je productie? Hoeveel verschillende maten zijn er?

Op dit moment maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardig bamboehout, walnoothout en aluminium zilver. We hebben ook ABS plastic in zwart en wit. De ALLDOCK is verkrijgbaar in de maten medium en large. Als u twee ALLDOCKS een van hen in alle walnoothout en de andere in zwart ABS plastic, u gewoon overschakelen van de toppen. De ALLDOCK is daarom zeer verstelbaar naar uw eigen voorkeur.

ALLDOCK

Wat zijn de kenmerken van ALLDOCK laders?

De laders van de ALLDOCK hebben een snelle oplaadtechnologie geïntegreerd. Bovendien heeft de medium lader van de medium USB-HUBs vier poorten en de grote 1 6-poorten.

Wat geniet u van het meest over het gebruiken van uw eigen ontwerpen in uw dagelijks leven?

Het beste ding over ALLDOCKS is hoe functioneel ze zijn. Ze laden uw apparaten supersnel en Bespaar tijd. Het is ook mooi past in elk interieur door de bestrijding van kabel puinhoop en de aanpassing aan de kamer sfeer als gevolg van de verschillende materialen.

ALLDOCK

Social Media platform zijn nieuwe showcase voor innovatieve merken. Wat denk je over de kracht van sociale media op de beslissingen van kopers?

Social Media speelt een grote rol in e-commerce. Mensen zijn actief op hen elke dag, dus het is belangrijk om actief te blijven. Ons marketing team maakt gebruik van sociale media, niet alleen voor campagnes, maar ook om te communiceren met onze klanten, vragen te beantwoorden en hen te voorzien van creatieve inhoud.

ALLDOCK

Hoe kunnen onze lezers volgen ALLDOCK?

Dankzij ons marketing team zijn we actief op vele Social media platforms zoals Facebook (@Alldock), Instagram (@alldock_eu), en Pintst (@ALLDOCK).

Hoe kunnen onze lezers kopen de ALLDOCK?

U onze ALLDOCK op onze website kopen: www.alldock.de

Wat is de toekomst voor jou?

We hebben net een nieuw product uitgebracht: de ALLDOCKHybridX. De HybridXcharges uw apparaten als een ALLDOCK. Maar op hetzelfde moment heeft een draadloze lader geïntegreerd. Zo, u verschillende apparaten op veelvoudige manieren laden.

Daarnaast zullen we binnenkort een nieuw product vrijgeven.

De ALLDOCK integreren. Het is een DIY kit die u toelaat om een laadstation vast waar u maar wilt: uw bureau, uw hut en nog veel meer mogelijkheden.

Alles wat je zou willen toevoegen dat ik niet heb gevraagd?

Zoals ik ben een gebruiker van het product zelf. Ik kan aanbevelen aan iedereen. De ALLDOCK Tower Black is draagbaar en daarom zeer geschikt voor reizen. De ALLDOCK beperkt zich niet tot één doelgroep, simpelweg omdat het voor iedereen is. Alleenstaande zakenlieden of grote gezinnen. Dank u voor het interview.

Dank u Klemens voor uw tijd. "

Klik hier om te bekijken: Bontena interviews ALLDOCK CEO Klemens Dittrich

Hoe zit het met een ALLDOCK voucher?