Fast & Quick Charge: ALLDOCK 4.0

Niet alleen de accessoires en het design van ALLDOCK zijn voortdurend in ontwikkeling, maar ook de techniek. Een paar dagen geleden hebben we al onze ALLDOCKS die in onze online shop beschikbaar zijn, aangepast aan de laatste stand van de techniek. De USB-hubs (4 of 6 poorten) die in de ALLDOCK zijn geïnstalleerd, zijn nu standaard voorzien van twee 3A-poorten, waarvan er één is uitgerust met Quick-Charge en één met Fast-Charge-technologie.

Met deze blog post willen we het hele onderwerp rond onze nieuwe USB-hubs samenvatten en uitleggen.

 

1. WAAROM DEZE VERDERE ONTWIKKELING?

Onze dagelijkse metgezellen zoals smartphones en tablets worden steeds belangrijker in het dagelijks leven. Er is bijna niemand meer die zo'n metgezel niet bij zich draagt. Omdat het aantal toepassingen blijft groeien en de prestaties van de accu's die hiervoor nodig zijn, blijven toenemen, proberen fabrikanten als Apple, Samsung en Co. de accu's te vergroten, maar ook om het opladen te versnellen.

2. WAT BETEKENT SNEL EN SNEL OPLADEN?

Deze versnelling wordt "Quick-Charge" of "Fast-Charge" genoemd, afhankelijk van de fabrikant van het apparaat. Deze technologie wordt gebruikt om mobiele apparaten, zoals speciaal ontworpen smartphones, snel op te laden.

3. WAT ZIJN DE VOORDELEN?

De voordelen zijn duidelijk. Uw apparaten zullen veel sneller opladen dan op de andere USB-poorten, zolang ze maar snel of snel kunnen worden opgeladen. Dit betekent echter niet dat de andere USB-poorten slechte oplaadprestaties bieden. Ze hebben immers een uitgangsvermogen van 2,4A.

4. EEN BLIK IN DE TOEKOMST

De smartphone- en tabletmarkt is onderhevig aan voortdurende innovatie. Dit zal in de toekomst niet veranderen. Daarom zijn wij, en helaas ook u als consument, genoodzaakt ons om de paar jaar aan te passen.

Wij zien deze noodzaak van voortdurende aanpassing niet als negatief, maar de ontwikkeling van technologie brengt betere en comfortabelere apparaten op de markt. Met de ALLDOCK bieden wij u altijd een "Up-To-Date" meervoudig laadstation aan, dat uw dagelijkse leven thuis en op het werk vereenvoudigt!

 

Als iemand meer in detail wil ingaan op het onderwerp Quick / Fast Charge, kan ik het volgende (Duitse) artikel aanbevelen:  https://mobi-test.de/allgemein/android-mal-einfach-wo-liegen-die-unterschiede-von-quick-charge-fast-charge-dash-charge-und-den-anderen/

Hoe zit het met een ALLDOCK voucher?