Dittrich Design GmbH 

Clausenstrasse 39
42285 Wuppertal, Duitsland
Duitsland

Directeur (Geschäftsführer): Klemens Dittrich

Telefoon: +49 202 870 470 70

Fax: +49 202 870 470 72

E-mail: info@dittrich-design.de

Support: Support@alldock.de

KvK-boek: Wuppertal District Court, register Court HRB 23515

BTW-identificatienummer overeenkomstig artikel 27, onder a, BTW-wet:
DE252491880

WEEE-Reg.-Nr. DE 12780799

Aanwijzing:
Platform van de EU-Commissie voor de onlinebeslechting van geschillen: https://ec.Europa.eu/consumers/ODR/ . De verkoper is niet verplicht noch bereid deel te nemen aan een geschillenprocedure van een consumentengeschillencommissie.

Bank:
Bank: City Savings Bank Wuppertal
Rekeninghouder: Dittrich Design GmbH
Rekeningnummer: 572875
BLZ: 33050000
IBAN: DE0530500000000572875
BIC: WUPSDE33XXX

Klantenservice
Voor vragen, klachten en klachten, onze Customer service service is beschikbaar van 9u tot 5U op weekdagen van 9u tot 5U:

Telefoon: + 49 202 870 470 70
E-mail: support@alldock.de

Technische uitvoering:
Latori Inc.

Billijkheid in de handel:

Lid van het initiatief "billijkheid in handel".
Meer informatie: https://www.fairness-im-handel.de

DISCLAIMER

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina's is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet de nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van de inhoud garanderen. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten in overeenstemming met paragraaf 7 (1) TMG. Echter, volgens de paragrafen 8 tot 10 TMG, wij als een dienstverlener zijn niet verplicht om toezicht te houden verzonden of opgeslagen informatie van derden of om te zoeken naar omstandigheden die wijzen op illegale activiteit. Verplichtingen om het gebruik van informatie in overeenstemming met de algemene wetten te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke schending van de wet. Zodra we ons bewust worden van dergelijke schendingen van de wet, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, waarvan wij geen controle hebben over de inhoud. Daarom kunnen we deze inhoud van derden niet garanderen. De desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke schendingen van de wet op het moment van koppelen. Illegale inhoud is niet waarneembaar op het moment van koppelen. Een permanente monitoring van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen voor een overtreding van de wet. Zodra we ons bewust worden van schendingen van de wet, zullen we deze links onmiddellijk verwijderen.

Copyright
De inhoud en de werken die door de site exploitanten op deze pagina's zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De reproductie, verwerking, verspreiding en elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of Maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze pagina niet door de exploitant is aangemaakt, zullen de auteursrechten van derden worden nageleefd. Met name de inhoud van derden wordt als zodanig geëtiketteerd. Mocht u zich toch bewust worden van een inbreuk op het auteursrecht, Informeer ons dan dienovereenkomstig. Zodra we ons bewust worden van schendingen van de wet, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.