A. VERZENDKOSTEN EN INFORMATIE:

Een verzending van de goederen is standaard alleen mogelijk naar de hieronder genoemde landen. De verzending vindt plaats met DHL. De verzendkosten kunt u zien in de onderstaande tabel. Wij verzenden uw bestelling op werkdagen op dezelfde dag tot 13:30 uur, behalve op zaterdag en zondag. Na 13:30 uur is het mogelijk dat uw bestelling pas de volgende dag wordt ingepakt en aan DHL wordt overhandigd (uitzondering: zaterdag en zondag).

Als u wenst te verzenden naar een ander land, stuur ons dan een e-mail (support@alldock.de) alvorens te bestellen en geef ons het artikel met de hoeveelheid en afleveradres met het land en de bijbehorende postcode. Wij zullen u dan op korte termijn op de hoogte brengen of wij ook naar het gewenste land kunnen verzenden en-u zou aan het gewenste leveringsadres moeten kunnen leveren-de verzendingskosten communiceren, aangezien wij de het verschepen optie en de kosten vooraf met onze zullen verstrekken Shipping partners moeten vragen.

I. VERZENDING BINNEN DUITSLAND

Tot een bruto waarde van 49,99 euro, verzendkosten zijn een platte 4,99 euro. Als de bruto goederenwaarde meer dan 49,99 euro, wij schip in heel Duitsland Gratis verzending.
De levertijd binnen Duitsland is 1-3 werkdagen.

II. VERZENDING BUITEN DUITSLAND

Wij leveren ook aan de volgende landen op de volgende voorwaarden:

B. BETALINGSINFORMATIE:

I. LIJST VAN ALLE BETALINGSOPTIES

Wij bieden u vele betalingsmogelijkheden om uw bestelproces zo flexibel mogelijk te maken.

1. PayPal
2. Creditcard: Master, Visa of American Express
3. Betaal later (Klarna)
4. Onmiddellijke overdracht (Klarna)
5. Google Pay
6. Apple Pay

II. GEDETAILLEERDE INFORMATIE OVER DE INDIVIDUELE BETALINGSOPTIES

1. PAYPAL

De algemene voorwaarden van PayPal (Europe) S. à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg, zijn van toepassing. Deze u hier Bekijken. Er zijn geen kosten voor deze betalingsoptie.

2. CREDITCARD

Betaal gemakkelijk met een creditcard. Wij accepteren de volgende creditcards: Visa, Mastercard, American Express.

3. BETAAL LATER & "SOFORT" (KLARNA)

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden. Betaling wordt gedaan aan Klarna:

Voor het gebruik van de betalingsmethoden factuur is een positieve kredietcontrole vereist. In dit verband zullen we uw gegevens doorsturen naar Klarna met het oog op het controleren van adres en krediet voor het doel van de inleiding van de aankoop en verwerking van de koopovereenkomst. Gelieve te begrijpen dat we alleen kunnen bieden u deze soorten van betaling die zijn toegestaan op basis van de resultaten van de credit check. Meer informatie en de gebruiksvoorwaarden van Klarna voor Duitsland vindt u hier: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/te... en voor Oostenrijk hier: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/te... Voor algemene informatie over Klarna, u terecht op www.klarna.com. Uw persoonsgegevens zullen worden behandeld door Klarna in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie die is verstrekt in de Klarna bepaling van de gegevensbescherming Duitsland/Oostenrijk. (Voeg deze paragraaf alleen toe als u ook ten minste één van de hier vermelde betalingsmethoden (factuur, afbetalings aankoop of domiciliëring) aanbiedt en alleen de door u aangeboden betalingswijzen vermeldt.)

Bij de betaalmethode Sofortüberweisung versturen wij de goederen pas na ontvangst van de betaling. Volgens Klarna kan de transfer 2 tot 14 dagen duren, de regel is 3 werkdagen.

4. GOOGLE BETAALT

Alle informatie over Google Pay kan hier worden gevonden: https://Payments.Google.com/Payments/APIs-Secure/u/0/get_legal_document?ldo=0&LDT=googlepaytos&LDL=de

5. APPLE PAY

Alle informatie over Apple pay vindt u hier: https://support.apple.com/de-de/HT201469